HTML

Mozgássérült vagyok, de van életem

Remélem sokan olvassátok majd, és nem riadtok vissza attól, hogy mozgássérült vagyok.

Friss topikok

  • gergeli: na. elolvastam végre a teljes bologodat. tetszett. jókat írsz.:) szerintem követni fogom későbbiek... (2010.07.29. 18:11) Torrentmánia. avagy hogy éljük túl a melegből adódó kedvetlenséget.
  • Királyhegyi Sport: Talán segíthetek néhány eszközzel, s módszerrel. Idézhetek a blogodról? Gyűjtök mindent a bordás... (2010.02.17. 20:58) Torna
  • M. Laci: Szia Juli, Szerdán (aug 19) megyek Lengyelországba. Laci (2009.08.16. 20:50) nyaralas-elso nap
  • V.E.: Az ember értéke nem attól függ, hogy hányan, és kik azok, akik elismerik, hanem attól függ, hogy v... (2009.01.30. 19:35) Filmajánló- A bal lábam
  • saskamacska: Sikerült kijavítanod a matekot? Üdv.: Sári ( Kinga egy volt osztálytársa, voltam is nálatok jó pár... (2009.01.26. 13:53) Az utóbbi pár nap.

Linkblog

honnan olvastok?

   

2007.12.17. 00:38 chrzanowska3

Karácsonyi vásárlás

Nálunk ez egész délutáni program volt. Erzsike néni és Pityu bácsi felöltöztették Beát (egyáltalán nem egyszerű feladat) Erzike néni megvárta még a kocsiban meleg lesz és végre elindultunk az Auchanbe. Igaz hogy véletlenül arra az oldalra ültem be hogy Bea nem tudta megfogni a kezem és emiatt egész úton félt, de azét valahogy kibirtuk. Nagynehezen találtunk egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyet és végre bejutottunk a bevásárló központba ahol a kabát levétele (újabb tortúra) után elkeztünk nézelődni.
Én már előre eldöntöttem hogy mindenkinesajátkezüleg készitett ajándékot adok ezét nem is készültem venni semmit. Sokáig csak nézelődtem, aztán rájöttte hogy nagon elvagyok késve, hisz még senkinek sincs ajándékom. Arra gondoltam arra gondoltam, ha családom nem kap tőlem ajándékot mondhatom azt hogy az a léneg hogy együt töltjük a karácsonyt. mivel Ica a saját családjával tölti az ünnepet és mivel fontosnak tartottam hogy legalább ő kapjon tőlem valamit, vettem neki ajándékot. Hogy mit, nem irom le, hátha ő is olvassa a bejegyzést. 3 óra nézelódés és vásárlás után ettünk csirkés szendvicset, ittunk colát, felöltöztünk. beszáltunk a kocsiba (Ezúttal jó oldalra ültem) és elindultun vzsszafelé.
Útközben még megáltunk Bea nagymamájánál hogy megnézzük hogy van Zaófi (kutya)
Nagyon jól éreztem magam. Még egy jicsit zavar hogy megbámulnak az emberek, de kezdem megszokni.

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://teljeselet.blog.hu/api/trackback/id/tr9266403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juccc · http://tudodmikorirnamenaztidebe?meghalenneakkorse.hu/neprobalkozznincsoldalam 2007.12.17. 14:26:12

Szia!

Izé mit is akartam én ide írni?...
Ja igen megvan. Szóval beleolvasgattam a bejegyzéseidbe.És érdekesek meg minden főleg hogy alig tudunk beszélni mostanaban mert mindig elkerüljük egymást msnem. De egyre válaszolj lécci.Ennyire megváltoztál tavaly óta vagy csak rossz napjaid voltak mikor ezeket írtad?
Merthogy azon lepődtem meg naon hogy ezek nem is viccesek.Én tudom hogy az élet nehéz és komolyan kell venni meg ilyenek de akkor is te nem ilyen vagy mint ebben a naplóban láccik... Legalabb is remélem.

írj a kedvemért egy vicceset is csak hogy megnyugodjak hogy önmagad maradtál.
Na pussz.

UI:Most hogy gondolkodom lehet hogy én olyan Mia stliusu naplót vártam tőled.:)
Ne kérdezd miért mert fogalmam sincs de ha majd rájövök megírom.

Cia

Anna 2007.12.17. 16:31:46

Szia!
Nem változtammeg, csak mostanában csak icával röhögök szivből és mivel keveset látom keveset röhögök. ha történik valami jó azt is ugyanugy megfogom irni mint a rosszat
kösz hogy irtál!
szia

Balázs 2007.12.18. 11:47:25

Nem rossz amiket írsz. Sztem nem vagy túl komoly. Néha ilyennek is kell lenni. Az élet amúgy sem elég vicces. Ott van pl. ez a megbámulás, amit említettél. Igaz én már nem törődöm a sok parasztal. Biztos azért néznek mert olyan szép vok:D:D
Csak így tovább!!!!
Minden jót!!!!
süti beállítások módosítása