HTML

Mozgássérült vagyok, de van életem

Remélem sokan olvassátok majd, és nem riadtok vissza attól, hogy mozgássérült vagyok.

Friss topikok

  • gergeli: na. elolvastam végre a teljes bologodat. tetszett. jókat írsz.:) szerintem követni fogom későbbiek... (2010.07.29. 18:11) Torrentmánia. avagy hogy éljük túl a melegből adódó kedvetlenséget.
  • Királyhegyi Sport: Talán segíthetek néhány eszközzel, s módszerrel. Idézhetek a blogodról? Gyűjtök mindent a bordás... (2010.02.17. 20:58) Torna
  • M. Laci: Szia Juli, Szerdán (aug 19) megyek Lengyelországba. Laci (2009.08.16. 20:50) nyaralas-elso nap
  • V.E.: Az ember értéke nem attól függ, hogy hányan, és kik azok, akik elismerik, hanem attól függ, hogy v... (2009.01.30. 19:35) Filmajánló- A bal lábam
  • saskamacska: Sikerült kijavítanod a matekot? Üdv.: Sári ( Kinga egy volt osztálytársa, voltam is nálatok jó pár... (2009.01.26. 13:53) Az utóbbi pár nap.

Linkblog

honnan olvastok?

   

2007.12.12. 22:58 chrzanowska3

A nap végére örömhirt kaptam

A tegnapi napot nem jellemezném, mert nem lényeges. A lényeg az hogy semmi jel nem mutatott arra hogy ennyire boldog leszek estére! Hogy mért?
Van nekem egy 40 év körüli kedves ismerősőm, Ágota. A férjét Gergőt nem rég ismertem meg de ő is nagyon szimpatikus. Ágota és anyu kiskoruk óta jó barátok. Mindig segitettek egymásnak ha kellett. pl:ő vigyázott rám mikor anyu dolgozott. Gyakorlatilag melette nőttem fel. Azóta kevesebbet találkozunk, de a kapcsolat megmaradt. Tavaly nyáron házasodott össze Gergővel. Én sajnos nem lehettem ott, de Anyu és Kinga szerint nsgyon szép volt.
Nagyon szerettek volna kisbabát de sokáig hiába. aztán végre márciusban megfogant. valamilyen oknál fogva csak augusztusban tudtuk meg a jó hirt, de igy is nagyon boldogok voltunk, mert tudtuk milyen fontos ez számukra, elég ha Ágota életkorát nézük. Nagy izgalommal vártuk a kislány érkezését.
Na ez a nap is eljott! 2007.12.04.-én megszületett Szakács margaréta, 3610 grammal és 52 centivel.Tegnap este tudtam meg a jó hirt Kingától. Mindketten sirtunk örömünkben!
Képek láthatók:http://szakacsmargareta.blogspot.com/

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://teljeselet.blog.hu/api/trackback/id/tr73262227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Farkas Balázsné 2007.12.14. 15:45:32

A kicsi Margaréta születését én is nagy örömmel hallottam. Bár én a szülőket nem, de a boldog és büszke nagyapát ismerem. Hosszú éveket dolgoztunk együtt az újpesti szülészeten. Gyermekeink majdnem egyidősek. Így különös öröm volt számomra, hogy a, most már nagyapává vált főorvos úr, felhívott és elújságolta az örömhírt. Nagyon sok boldogságot, egészséget és örömöt kívánok az újszülöttnek és az egész családnak. Üdvözlettel Zsuzsa.

Ágota · http://www.szakacsmargareta.blogger.com 2007.12.15. 22:35:29

Kedves Zsuzsa!
Méghogy Budapest nagy város! Nagyon is kicsi, kiönnyű benne ismerősre találni, vagyis egy ismerős ismerősére...Köszönjük a jókivánságokat!
Ágota, Margaréta és Gergő
(a főorvos lánya és családja::))
süti beállítások módosítása